DADES DE CONTACTE

Ens trobaràs a :

Avda. Pla de Dalt, 25

17800 Olot (Girona)

MÒBIL I WHATSAPP

686 18 88 65

EMAIL

olordecanyella@gmail.com

ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS

Realitzem enviaments exclusivament a Catalunya NOMÉS DE LES GALETES.

La resta de productes s'han de venir a recollir a l'obrador.

La teva comanda arribarà perfectament embolicada i protegida.


L'entrega de la comanda es farà en un plaç de entre 3 i 4 dies laborals a partir de la confirmació del pagament.


Les entregues es realitzaran a través de l'empresa de transport Envialia per tot el territori de Catalunya. El preu de l'enviament calcula en la cistella de la compra. Recordar que Envialia no avisa per telèfon de l'hora d'entrega per tant, es realitzaran 2 intents d'entrega al vostre domicili.


Protegim els paquets amb els productes que hagis comprat de manera que no pateixin desperfectes durant l'enviament, però per si qualsevol motiu, veus que t'ha arribat defectuós o hi ha hagut algun error, posa't en contacte amb nosaltres a través dels diferents canals que indiquem en aquesta pàgina i ens posarem amb contacte amb tu per explicar-te què fer per retornar-nos el producte, i per suposat et retornarem els diners o t'enviarem un nou producte.


PAGAMENT 100% SEGUR

Acceptem pagaments mitjançant

targeta de crèdit o paypal.


El sistema de pagament PayPal es la forma segura de pagar per Internet. No es necessari tenir un compte de Paypal per a realitzar la compra. Paypal accepta qualsevol targeta de crèdit com a mitjà de pagament.Confidencialitat de les dades

D'acord amb lo establert a la LOPD 15/1999, t' informem que les dades proporcionades seràn incorporades a un fitxer titularitat de Olor de canyella. Totes les teves dades serán única i exclusivament per a ús de Olor de Canyella. Si vols exercir els teus drets d'accés, rectificació o cancel·lació, si us plau, envía'ns un correu a olordecanyella@gmail.com.