De què son?

L'exterior : utilitzem el fondant per què ens permet fer unes decoracions úniques i espectaculars totes comestibles. Però també en tenim sense fondant per a qui no els agrada.

L'interior : està fet de pa de pessic de diferents gustos intercalant capes de xocolata o cheesecream de gustos de manera que queda un pastís molt esponjós.


Com son?

Els nostres pastissos són totalment elaborats de forma artesanal, cuidant molt la qualitat dels ingredients, el procés d'elaboració i també el disseny per tal que el vostre pastís sigui únic i especial.

MONÍSSIMS I BONÍSSSIMS


Escull el nombre de persones, el gust del pa de pessic, el gust de les capes interiors i la decoració i posa't en contacte amb nosaltres. Trobaràs les nostres dades de contacte a dalt al menú on posa Contacte.


Gustos

Els gustos del pa de pessic : vainilla de madagascar, llimona, taronja, xocolata, Carrot cake (pastanaga), Red Velvet.

Els gustos de les capes :

xocolata blanca, xocolata amb llet, xocolata negra, mandarina, llimona, maduixes del bosc, gerds, fruita de la passió, cafè, caramel, turró.


No t'han convençut els nostres gustos? contacta amb nosaltres i en parlem.

Preu dels pastissos de fondant : des de 4,5 € per ració*

Preu dels pastissos sense fondant : des de 3,5€ per ració*

Preu figures : a partir de 8 €/u. depenent de la complexitat

* El preu inclou decoració bàsica personalitzada, base de presentació, espelma d'aniversari i caixa de transport. Les figures van apart.

CLICA EL MENÚ DE DALT PER VEURE LES DIFERENTS CATEGORIES DE PASTISSOS.

Pastissos

Ordenar por:

No hay productos disponibles